START OM FORENINGEN    BILLEDER    PROGRAM    ARRANGØRER    GAVEKORT    LOG IN    SPONSORER    KONTAKT

 
Kogeskole for madinteresserede - ny underviser og nyt tema hver gang
Hos kogeskolen BISQUITfabrikken, som ligger i trendy Jægersborggade, kan du gå på kogeskole og få ny inspiration til din daglige madlavning. Vi har et moderne og funktionelt samarbejdskøkken, som er veludrustet med professionelle ovne mv.

Vi er netop ved at oprette nye kogeskolehold, som starter i september 2014. På hvert hold er der ca. 15 deltagere, der er 8 undervisningsgange på en sæson (en gang om måneden i perioden september til april). Du får masser af inspiration til fornyelse af din "kogekunst", da vi tilstræber, at der er en ny underviser og et nyt tema hver gang vi mødes. Vi laver mad fra stort set alle verdenshjørner, og særligt kan fremhæves thailandsk, mellemøstlig, italiensk, vietnamesisk, kinesisk, fransk, nordisk.

I køkkenet laver vi mad på en uformel og hyggelig måde. Vi arbejder i mindre grupper og fremtryller i fællesskab en skøn middag, som vi slutter aftenen af med at nyde sammen. Så kom sulten! Du er velkommen til at tage en flaske vin eller anden drikke med til at nyde til maden.



Du får indsigt i teknikker, opskrifter og generel madlavning, alt sammen i gode omgivelser og med en underviser, som brænder for faget og samtidig forstår at formidle med humor og professionalisme.

Skriv til hvis du har spørgsmål til kogeskolen eller tilmeld på samme, så bliver du kontaktet. Prisen for en sæson er kr. 4.500, som betales lige inden kursusstart i september. Prisen inkluderer kontingent til foreningen BISQUITfabrikken, 8 inspirerende kogeskoleaftener, undervisning indenfor aftenens tema, opvasker, alle råvarer, en smagfuld middag, socialt samvær, nye venskaber. Ved medlemskab af foreningen får du samtidig rabatter på en lang række øvrige madlavningskurser samt adgang til andre aktiviteter i foreningen.

 
BISQUITfabrikken vil være mere end mad og hyggeligt samvær.
Vi afholder derfor forskellige arrangementer, herunder film og foredrag, hvor man kan blive klogere på mange forskellig ting under hyggelige former.
Se detaljer om vore planlagte aktiviteter i kogeskolen under menupunktet PROGRAM.
 
VoresMad.dk (en service fra Landbrug & Fødevarer)
Et forskningsprojekt, der undersøger unges madvaner og lyst til at lave mad, er trådt ind i sidste fase. VoresMad.dk tog med på kogeskole for at afprøve nogle af de foreløbige konklusioner på de unge.
Læs mere på: VoresMad.dk
 
Kig indenfor i BISQUITfabrikken
Se dig omkring hos os på en ny måde: Vi googler os selv
 
Se vores side med: TIPS & LINKS
 


Steen Larsen har skrevet en ny bog, hvor du kan lære at lave dine egne pølser - PØLSEBOGEN Læs nærmere HER.

Kirsten Høgh Fogt har skrevet en ny bog, denne gang om syltning - GOD MAD let at sylte Læs nærmere HER.

Charlotte Nowak har gjort det igen, en ny bog om mad til hele familien - Juniorchef Læs nærmere HER.

Line Friis har skrevet en bog der er spækket med lækre, og inspirerende opskrifter på både kager, brød og boller - Vi bager med RUG Læs nærmere HER.

Charlotte Nowak har skrevet en bog om mad til de helt små - Babymad Læs nærmere HER.
 
Julie A. Swane og Johanne S. Bjørndahl arbejder sammen under navnet Nature Foods og har begået en ny bog - Mad med gran Læs nærmere HER.
 
Hanne Holm har begået en ny bog - THAI tapas Læs nærmere HER.

 


Husk at bruge din forening, vi er her kun for dig.
Kursusholdere og arrangører kan tilmelde arrangementer løbende, men husk at gøre det i god tid så medlemmerne kan nå at se det.
Skulle du f.eks. ønske dig et kursus (som underviser eller deltager) med et bestemt tema, kan du altid henvende dig til en af vore ARRANGØRER eller til
som kender alle vore kursusholdere og kan hjælpe dig videre.

Ønsker du blot at booke lokaler er det Ulla du skal tale med. Se under menupunktet: KONTAKT
OBS! Her kan du også købe gavekort til foreningenens aktiviteter og / eller et abonnement.

Mange glade hilsner fra BISQUITfabrikken...